Kiinnostunut Rawbite raakapatukan jälleenmyynnistä?

“Terveellinen elämä ei ole fanaattisuutta, vaan enemmänkin jokapäiväisen hyvänolon ja tasapainon saavuttamista.”

Nikolaj Lehman, yksi Rawbiten perustajista

Tanskan luontaiskauppiaiden liitto on valinnut Rawbite raakapatukan vuoden tuotteeksi "Food of the Year 2011". Rawbite raakapatukka on myös ainoa välipalapatukka, joka on Tanskan armeijan käytössä. Tanskan armeija on testannut Rawbiteä äärimmäisen kylmissä sääoloissa Grönlandissa ja toisaalta paahteisessa auringossa Lähi-Idässä.

Rawbite

Rawbite sopii erinomaisesti aktiiviseen urheiluun, koska se pitää verensokerin tasaisena, on pitkäkestoisen energian lähde sekä on helppo nauttia ja kuljettaa mukana. Rawbite on Tanskan golf ja jousiammunta maajoukkueiden sekä joidenkin kestävyys- ja voimailulajien huippu-urheilijoiden aktiivisessa käytössä.

Rawbite raakapatukoita on neljä eri laatua:

 • Rawbite Cashew
  • Rawbite Cashew raakapatukassa on vain taatelia ja cashewta. Yksinkertaista ja hyvää.
 • Rawbite Kookos
  • Rawbite Kookos raakapatukan maku on kermaisen kookosmainen. Kookoksen, cashewn, kylmäpuristetun kookosöljyn, mantelin ja taatelin maut sekoittuvat pehmeän aistikkaasti.
 • Rawbite Lime
  • Rawbite Lime raakapatukan maku on pirteän raikas. Limen, inkiväärin ja chilin kirpeys sekoittuvat hienostuneesti taateleiden makeuteen ja pähkinöiden kermaisuuteen.
 • Rawbite Raakakaakao
  • Rawbite Raakakaakaon maku ei jätä kylmäksi. Jo ensimmäisellä puraisulla sekoittuvat kaakaon, cashewn ja taatelin makuvivahteet

Lataa tuote-esite (pdf)

Rawbite logo

ENJOY EVERY BITE

www.rawbite.eu

Xocovis on Rawbite raakapatukoiden maahantuoja Suomessa. Toimimme yhteistyössä mm. elintarvike- ja luontaistuoteliikkeiden kanssa! Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota meihin yhteyttä, palvelemme mielellämme.

Yhteystiedot:

Xocovis (Xoco.fi)
Hakametsänkatu 28 B
33530 Tampere
Y-tunnus 2295147-2 (ALV-rek.)
 
040 554 1015
annika()xoco.fi

 

Lisää aiheesta Xoco.fi sivuilla ...

Näytä tuotteet