Kiinnostunut Conscious raakasuklaan jälleenmyynnistä?

“To create delicious dark chocolate has always been the vision of Conscious Chocolate. Our range is as healthy as it is luxurious. Our mandate is that everyone, regardless of dietary requirements, can enjoy the variety of chocolate we make.”

- Emma Jackman, Conscious suklaan perustaja ja chocolatier -

Consciuos on käsintehtyä raakasuklaata pientuottajalta Englannista. Conscious suklaan kaikki aineosat ovat raakaruokaa, kypsentämättömiä tai aurinkokuivattuja. Näin kaakaopavun kaikki terveysvaikutukset ovat säilyneet. Suklaan valmistusaineet sekoitetaan kokonaan käsin matalassa lämpötilassa (alle 42 astetta Celsiusta). Tavoitteena on aina korkea eettinen tietoisuus ja mahdollisimman vähäinen ympäristön­kuormitus. Consciuos suklaa ei sisällä torjunta-aineita, maitoa, gluteiinia, soijaa tai lisättyä sokeria. Consciuos suklaan makeutusaineena on agavemehu. Agavemehu sopii diabeetikoille, koska se on 85%  hedälmäsokeria ja sillä on matala GI ja GL, joten se ei horjuta luontaista sokeritasapainoa.

Kaakaovoi, agavemehu, kaakaojauhe, kookosvoi, villi Johanneksen Leipäpuu (Carob), kaneli, Himalajan suola ovat pohjana kaikille Consciuoksen suklaalaaduille. Erilaiset laatuvaihto­ehdot valikoimaan saadaan aurinkokuivatuilla hedelmillä, pähkinöillä, superfoodeilla tai terapeuttisilla öljyillä. Jokainen ainesosa on eettisesti tuotettu, kuljetettu ja kauppa tehdään reilun kaupan periaateiden mukaisesti. Conscious suklaa varmistaa, että ainesosat ovat orgaanisesti sertifikoitu eikä tuholaismyrkkyjä ole käytetty.

Valikoima on sekä terveellinen että ylellinen. Conscious suklaa on täydellisen maun ja hyvien terveys­vaikutuksien yhdistelmä!

Pahvipakkaus on biohajoava, uudelleensuljettava ja kestävä. Suklaapatukkaa on helppo kuljettaa mukana terveellisenä päivän nautintohetkenä. Tuotteeseen on lisätty asianmukaiset pakkaus­merkinnät suomeksi.

Olemme Conscious raakasuklaan maahantuoja Suomessa. Toimimme yhteistyössä luontaistuoteliikkeiden, elintarvikeliikkeiden ym. kanssa! Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota meihin yhteyttä, palvelemme mielellämme.

Xoco.fi logo

Yhteystiedot:

Xocovis (Xoco.fi)
Hakametsänkatu 28 B
33530 Tampere
Y-tunnus 2295147-2 (ALV-rek.)
 
040 554 1015
annika()xoco.fi

 

 

 

Conscious suklaavalikoima - Uudet pakkaukset ja uudet maut!

 Conscious Plain

Conscious Plain raakasuklaa. Kaakaopitoisuus vähintään 60%. Suklaa on täyteläinen, kermainen ja  ylellinen tumma suklaa. Tätä suklaata haluat syödä joka päivä. Plain suklaan aromin syvyys on niin täyteläinen, että se on pohjana muille Conscious suklaa laaduille.

Conscious Essential Orange

Conscious Essential Orange raakasuklaa, johon on lisätty mandariini- ja appelsiiniöljyä. Tämä suklaa on loistavan taivaallinen ja rauhoittava sekoitus appelsiinin makua, pehmeyttä ja suklaan kermaisuutta.

Conscious Goji & Coconut

Conscious Goji & Coconut raakasuklaa, johon on lisätty goji marjaa ja kookoshiutaleita. Kaakaopitoisuus vähintään 50%. Suklaa, jossa yhdistyvät kookoshiutaleen rapea hyvyys ja goji marjan antioksidanttipitoisuus.

Conscious Love Potion

Conscious Love Potion No. 9 raakasuklaa, johon on lisätty macaa ja ruusuöljyä. Kaakaopitoisuus vähintään 60%. Rakastat tätä suklaata, jos pidät Persialaisesta traditoista - ruusuöljystä ruuassa. Ruusuöljy tuo mieleen Turkkilaisen ilon ja kukkaniityt. Ruusulta maistuva suklaa! Kummatkin maca ja ruusuöljy ovat tunnettuja kiihottavista ominaisuuksistansa: ne ovat stimuloivia ja toisaalta tasapainoa ja harmoniaa tuovia. Tämä suklaa on kuin Valentinen ruusukimppu rakastavaisille.

Conscious Mint Hint

Conscious Mint Hint raakasuklaa, johon on lisätty piparminttuöljyä. Kaakaopitoisuus vähintään 60%. Suklaa on sekä kermainen että minttuinen.  Jälkimaku on hämmästyttävän puhdas ja virkistävä.  Suklaan maku on kuin kukkaanpuhkeava sensaatio.

 Conscious Chili Hot

Conscious Chili Hot raakasuklaa, johon on lisätty chiliä. Kaakaopitoisuus vähintään 50%. Tämä pitää kokea! Ensin maistat ylellisen tumman suklaan ja sitten chilin erillisenä jälkimakuna. Ei liian tulinen, mutta kihelmöivä tunne, joka jättää lämmön ja tyytyväisyyden. 

Conscious Healthy Heart

Conscious Wild At Heart raakasuklaa, johon on lisätty macaa, vaniljaa ja algae levää. Kaakaopitoisuus vähintään 60%. Raakasuklaa ei tästä paljon terveellisemmäksi tule! Maanläheinen ja vaniljainen suklaa.

 Conscious Intense 70%

Conscious Intense 70% (UUTUUS) raakasuklaa on todellinen raakakaakaopommi tumman suklaan ystäville! Kaakaopitoisuus vähintään 70%. Suuresta kaakaopitoisuudesta huolimatta suklaan täyteläinen maku on tallella ilman karvasta jälkimakua.

Conscious Nutty One

Conscious Nutty One raakasuklaa, johon on lisätty para-, cashew-, hassel- ja saksanpähkinöitä. Kaakaopitoisuus vähintään 50%. Tämä suklaa sopii todellisille pähkinän ystäville! Pähkinät ovat sekoitettu raakasuklaan kanssa ylelliseksi pähkinäiseksi mauksi

Conscious Cheeky Cherry

Conscious Cheeky Cherry (UUTUUS) raakasuklaa, johon lisätty aurinkokuivattuja kirsikoita. Kaakaopitoisuus vähintään 50%. Cherry Christmas on todella ylellinen joulusuklaa. Kirsikat ovat maustuneet yön yli agavemehussa. Näin suklaa saa siirappimaisen, melkein liköörinomaisen maun. (Tilattavissa loka - joulukuu tai niin kauan kuin tuotetta varastossa)

Conscious The Dark Side

Conscious The Dark Side 85% (UUTUUS) raakasuklaa on todellinen raakakaakaopommi tumman suklaan ystäville! Kaakaopitoisuus vähintään 85%. Suuresta kaakaopitoisuudesta huolimatta suklaan täyteläinen maku on tallella ilman karvasta jälkimakua.

Conscious Essential Mixed Box


Essential Mixed Box (UUTUUS)
10 x 50g
4 x Essential Orange
3 x Mint Hint
3 x Love Potion No 9
Conscious Exotic Mixed Box Exotic Mixed Box (UUTUUS)
10 x 50g
5 x Nutty One
5 x Goji and Coconut
Conscious Wild Side Mixed Box Wild Side Mixed Box (UUTUUS)
10 x 50g
4 x Wild at Heart
3 x Intense 70%
3 x Cheeky Cherry
Lisää tietoa Conscious raakasuklaasta: