ExtraVergine

ExtraVergine_minilogoExtraVergine_logoExtraVergine Saponi Naturale on perheomisteinen saippuatehdas Sisilian Spadaforassa. ExtraVerginen tekninenä johtajana toimii Tohtori Trigila Giuseppe Gaetano. Luonnollisuus, puhtaus ja lisäaineettomuus ovat avainasiat ExtraVerginen toiminnassa.

Tuotanto on syntynyt kahden vuoden intensiivisen tutkimuksen ja kokeilujen perusteella. ExtraVergine käyttää erityistä tuotantotekniikkaa, joka ei saastuta ja kuluttaa vain vähän energiaa. Tuotteilla on virallinen hyväksyntä ja tuotanto on sopusoinnussa kansallisen ja Euroopan kosmetiikka lainsäädännön kanssa (laki 713/86 säädös 126/97 et seq. Direktiivi 76/768/ETY. Tuotanto on käsityötä ja lopuksi jokainen tuotantoerä testataan suoraan iholla.

Oliiviöljysaippua kypsyy ja paranee iän myötä. Oliiviöljyn rasvat ovatkin luonteeltaan parhaita saippuoihin. Jo antiikin ajoista tunnetaan oliiviöljyn suotuisia vaikutuksia ihonhoitoon. Oliiviöljyssä ei ole vain glyseriinirasvojahappoja, mutta myös steroleita, vitamiineja jne. Nämä aineet eivät hajoa ja pysyvät sitten ennallaan. Kuumentaminen voi muuttaa näiden aineiden ominaisuuksia, siksi ExtraVergine on kehitellyt erityisen prosessin säilyttääkseen muuttumattomana oliiviöljyn ominaisuuksia. Oliiviöljyä ei kuumenneta yli 60 asteen. Jopa sooda on vähemmän aggressiivinen tietyjen tekniikoiden ansiosta. Saippuan valmistus kestää 6-9 kuukautta.

ExtraVergine Oliivisaippua

ExtraVerginen kotisivuilta löydät lisää tietoa oliivisaippuasta ja sen valmistuksesta:

http://www.extraverginesaponi.com/eng/eng_index.html

Olemme ExtraVergine oliviisaippuoiden maahantuoja Suomessa. Toimimme yhteistyössä luontaistuoteliikkeiden, elintarvikeliikkeiden ym. kanssa! Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota meihin yhteyttä, palvelemme mielellämme. 

Yhteystiedot:

Xocovis (Xoco.fi)
Hakametsänkatu 28 B
33530 Tampere
Y-tunnus 2295147-2 (ALV-rek.)
 
040 554 1015
annika()xoco.fi