Conscious raakasuklaa

conscious

Luoda herkullinen tumma suklaa - on aina ollut visiona Conscious Chocolatessa. Valikoima on sekä terveellinen että ylellinen. Consciuos on käsintehtyä raakasuklaata, joka ei sisällä torjunta-aineita, maitoa, gluteiinia, soijaa tai lisättyä sokeria. Consciuos suklaan ainoa makeutusaine on sininen agave mehu (kaktus siirappi). Agave mehu sopii diabeetikoille, koska siinä on vähintään 70% hedälmäsokeria ja sillä on matala GI ja GL, joten se ei horjuta luontaista veren sokeritasapainoa.

Consciuos suklaa on pieni ”cottage industry”, joka sijaitsee maatilalla Itä-Sussexissa, Isossa Britaniassa. Emma Jackman on Conscious suklaan perustaja ja chocolatier. Emman intohimo on ruoka, maku ja hyvä terveys. Hän on työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta ravintola-alalla ja hänellä on yangar joga opettajan pätevyys. Conscious suklaassa ja suklaanteossa hän yhdistää jogan filosofian ja hyvän terveyden päämäärät. Emma ei koskaan tee kompromisseja ainesten laadun suhteen. Suklaa on täydellisen maun ja hyvien terveysvaikutuksien yhdistelmä.

Jokainen patukka on ainutlaatuinen. Conscious suklaan kaikki aineosat ovat raakaruokaa, kypsentämättömiä tai aurinkokuivattuja. Näin kaakaopavun kaikki terveysvaikutukset ovat säilyneet. Suklaan valimistusaineet sekoitetaan kokonaan käsin matalassa lämpötilassa (alle 42 astetta Celciuista). Consciouksen tavoitteena on aina korkea eettinen tietoisuus ja mahdollisimman vähäinen ympäristön kuormitus. Pakkausmateriaalit ovat kokonaan biohajoavia ja kompostoitavissa.

Raaka kaakaojauhe, kaakaovoi ja luonnollisena makeuttajana agavemehu ovat pohjana kaikille Consciuoksen suklaalaaduille. Erilaiset laatuvaihtoehdot valikoimaan saadaan aurinkokuivatuilla hedelmillä, pähkinöillä, superfoodeilla tai terapeuttisilla öljyillä. Jokainen ainesosa on eettisesti tuotettu, kuljetettu ja kauppa tehdään reilun kaupan periaateiden mukaisesti. Conscious suklaa varmistaa, että ainesosat ovat orgaanisesti sertifikoitu eikä tuholaismyrkkyjä ole käytetty.

Conscious Chocolatate kotisivuilta löydät lisää tietoa suklaasta ja sen valmistuksesta: http://www.consciouschocolate.com

 
Lisää aiheesta Xoco.fi sivuilla ...

 

Conscious raakasuklaasta sanottua...

Conscious Chocolate (Gluten-free tries Vegan, 5.2.2010)
Who are Conscious Chocolate? (The London Reviewer)

 

Conscious lajitelma