Amedei - Italialainen Gourmet suklaa

AmedeiAmedei on etsinyt maailman parhaat cacao lajikeet ja viljelmät päiväntasaajan alueelta mm. Perusta, Venetzuelasta ja Jamaicalta. Amedei käyttää vain hyvin aromaattista Criollo (harvinaisin ja kallein) ja Trinitario (Criollon ja Foresteron risteymä) kaakaopapuja. Amedei valitsee vain parhaat pavut maksaen hyvän hinnan hyvästä laadusta. Amedei valvoo jokaista työvaihetta: kaakaopavun kuivatus, fermentaatio, paahtaminen... Cecilia Tessier, Chocolatier, luo kaikki Amedein reseptit tuoden esiin jokaisen kaakaolajikkeen oman luonteen.

Amedei on voittanut viitenä vuonna kultaisen pavun arvostetussa Academy of Chocolate gaalassa Lontoossa.

Amedei Jamaica 70% Amedei Jamaica 70% suklaa on ilmeisemmin voimakkain makuprofiili Amedein Cru suklaista. Suklaassa on käytetty Trinitario kaakaopapua, joka on saanut makua taatelista, sitrushedelmistä ja pippureista
 Amedei Blanco De Criollo 70%  Amedei Blanco De Criollo 70% suklaa valmistetaan alkuperäisestä Criollo kaakaopavusta Perusta, Piuran alueelta. Vanhoja ja alkuperäisiä kaakaolajikkeita löytyy enää Andien alueelta ja Väli-Amerikasta pieniltä alueilta. Rajoitettu erä koko maailmassa!
Amedei Chuao Amedei Chuao – Esi-isien kaakaopapu, Venezuelan Chuao niemimaalta. Vain kuninkailla oli lupa avata aromien ja makujen aarre – Nyt Amedei tuo tämän maun ja puhtauden koko maailmalle ensimmäistä kertaa. Amedein Chuao suklaa on hyvin aromaattinen.
Amedei Toscano Black 70% Amedei Toscano Black 70% suklaassa on käytetty vain Criollo ja Trinitario kaakaolajikkeita. Amedei Toscano Black 70% on viettelevä suklaa, jossa on tupakan, sitruunan kuoren ja maltaan hämmästyttävän herkkä maku.

Kiinnostunut Amedei Gourmet suklaan jälleenmyynnistä?

Xocovis on Amedei suklaan maahantuoja Suomessa. Toimimme yhteistyössä mm. elintarvike- ja luontaistuoteliikkeiden kanssa! Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota meihin yhteyttä, palvelemme mielellämme.

Yhteystiedot:

Xocovis (Xoco.fi)
Hakametsänkatu 28 B
33530 Tampere
Y-tunnus 2295147-2 (ALV-rek.)
 
040 554 1015
annika()xoco.fi
 
Lisää aiheesta Xoco.fi sivuilla ...