Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Himalajan karkea kristallisuola (Ruususuola), 500g

3,75 €

Himalajan kristallisuola louhitaan Himalajan juurelta. Värinsä vuoksi sitä kutsutaan myös ruususuolaksi. Suola on muodostunut kauan aikaa sitten ja jäänyt turvaan mannerlaattojen puristuksiin. Himalajan vuorten kätköissä puhtaana säilynyt suola, jota aikoinaan vain kuninkaallisilla oli lupa ja varaa käyttää, on nyt saatavillasi. Kristallisuola louhitaan kaivoksista käsin. Suola pestään puhtaalla vedellä, kuivataan auringossa ja jauhetaan haluttuun karkeusasteeseen tarkasti valvotusti. Jokainen Organic Health tuote-erä tutkitaan eurooppalaisessa laboratorossa ja varmistetaan, että suola täyttää tiukat elintarvikemääräykset. Himalajan kristallisuola on tuotettu reilun kaupan periaatteita noudattaen.

Himalajan Ruususuolan hieno oranssi väri syntyy sen sisältämistä lukuisista mineraaleista. Tavallisesta valkoisesta suolasta on poistettu kemiallisesti kaikki mineraalit, koska ne haittaavat suolan teollista jatkojalostamista. Nämä erotetut arvokkaat mineraalit myydään lääketeollisuuteen ja edelleen kuluttajille tabletteina. Nykyään on paljon tutkittua tietoa valkoisten jauhojen, valkoisen sokerin ja valkoisen suolan ravintoköyhyydestä ja jopa haitallisuudesta ihmisen keholle ja elintoiminnoille. Ihmisen keho tarvitsee suolaa ja lukuisia mineraaleja elintoimintojen ja aineenvaihdunnan säätelyyn.

Kristallisuolassa on ihmisen keholle välttämättömät alkuaineet ja mineraalit – mm. kalsium, magnesium, kalium ja rauta tallella ja hyvin imeytyvässä muodossa. Kristallisuola sisältää yhteensä noin 80 erilaista tärkeää mineraalia.

Kuinka käyttää

Kauniin väristä kristallisuolaa käytetään ruoanlaitossa ja mausteena kuten tavallista suolaa. Se on aromaattisen makuista ja korostaa upeasti ruoan makua. Ulkoisesti käytettynä emäksinen, puhdas kristallisuola tekee iholle ihmeitä, parantaa verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita kehostamme. Suolaa voi käyttää kylvyssä, hieronnassa, saunassa, kuorinnassa...

Säilytys

Säilytä kristallisuola ilmatiiviisti valolta suojattuna.

Alkuperämaa

Pakistan

Pakkaaja

Organic Health

Huom!

Lisää tietoa ruususuolasta...

Tabs